
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h 13 min
Yhteensä
1 h 38 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1-1½ rkl kardemummaa
- 1 tl suolaa
- 1½ dl sokeria
- 1 pala (50 g) hiivaa
-
5 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 kananmuna
- 13 dl vehnäjauhoja
Täyte
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 1 kananmuna
- 1 rkl ohratärkkelystä tai perunajauhoja
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 rkl sokeria
- 1 prk (n. 230 g) appelsiinimarmeladia
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi kattilassa. Lisää kardemumma, suola ja sokeri lämpimän voin joukkoon.
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää muna sekä osa jauhoista maidon joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää voi-mausteseos ja loput jauhot taikinan joukkoon. Alusta taikina kimmoisaksi
- Anna kohota 30 min leivinliinan alla.
- Valmista täyte. Lisää tuorejuuston joukkoon muut täytteen aineet. Sekoita tasaiseksi.
- Kauli kohonnut taikina kahdeksi noin 30 x 50 cm:n kokoiseksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä kummankin levyn päälle 1/3 täytteestä. Jätä levyjen yläosasta 3 cm täyttämättä, jotta täyte ei pursua ulos. Kääri levyt rullalle ja leikkaa noin 3 cm:n paloihin.
- Nosta palat isoihin amerikanmuffinivuokiin tai voideltuihin muffinipellin syvennyksiin leikkauspinta ylöspäin. Kohota liinalla peitettyinä n. 30 min. Voitele munalla. Jaa loppu täyte pullien päälle.
- Paista 200 asteessa 13 - 15 min. Koristele jäähtyneinä halutessasi tomusokerilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
256 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
39,6 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa