
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- ½ dl sokeria
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl rusinoita
- 1 appelsiinin kuori
-
1½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Tarjoiluun
- 0 kg appelsiinimarmeladia
-
0 kg
Valio kuohukermaa vaahdotettunaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi pehmeä voi jauhoseokseen. Lisää rusinat, ohuelti raastettu appelsiinin kuori ja maito. Sekoita nopeasti, älä vaivaa taikinaa.
- Kaada taikina jauhotetulle leivinlaudalle ja kauli se 2 cm:n paksuiseksi levyksi. Ota taikinasta esim. juomalasilla pohjia. Nosta ne leivinpaperille pellille.
- Paista 250 asteessa n. 10 min. Tarjoa lämpiminä hillon ja kermavaahdon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
320 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
46,8 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- appelsiinimarmeladia
- Valio kuohukermaa