
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.63
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 isoa kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- ⅔ dl (4 rkl) vehnäjauhoja
- ⅓ dl (2 rkl) perunajauhoja
- 0,45 dl (3 rkl) kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Kostutus
-
½ dl
Valio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehu virkistää aamun kuin aamun! Laadukas ja maukas täysmehu luomuappelsiineista. Valio Luomu™ on…
Täyte
- 1 dl appelsiinimarmeladia
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 1½ rkl kaakaojauhetta
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
-
1 rasia (200 g) Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa
Voit kokeilla myös -
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
Pinnalle
- 0 kg suklaakastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. (Jos munat ovat pieniä, käytä niitä 5 kpl).
- Lisää kuivat aineet seoksena siivilän läpi.
- Sekoita varoen nuolijalla. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 10 min.
- Kumoa kypsä torttupohja sokerilla ripotellulle leivinpaperille.
- Kostuta jäähtynyt pohja appelsiinitäysmehulla.
- Levitä pohjalle marmeladi.
- Vatkaa kerma ja kaakaojauhe vaahdoksi.
- Notkista tuorejuusto sekoittamalla. Lisää se ja mausteet kermavaahtoon.
- Levitä n. puolet seoksesta pohjalle. Kääri torttu rullalle leivinpaperin avulla. Jätä saumakohta alle.
- Levitä loppu täyte rullan pinnalle.
- Leikkaa pienenpieni reikä suklaakastikepurkkiin. Purista siitä ohuita suklaaraitoja tortulle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
261 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
30,2 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suklaakastiketta