
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 25 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
- 2 dl sokeria
- ¾ dl perunajauhoja
- ¾ dl vehnäjauhoja
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
-
1 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 1½ dl appelsiinimarmeladia
- 1 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset. Sekoita varoen.
- Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa n. 7 min.
- Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä.
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon muut ainekset. Levitä täyte torttulevylle. Kääri rullaksi ja anna vetäytyä muutama tunti kylmässä ennen tarjoilua.

Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
215 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
33,5 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa