Tiesitkö, että Charlotte Russe on alunperin ollut sokerikakku- eli savoiardi-kekseillä reunustettu kakku, jonka täytteenä on kermainen vaniljahyydyke? Sittemin kehitelty muunnos Charlotte Royale, jossa täyte tehtiin kääretorttuviipaleiden sisään on alettu kansankielessä kutsumaan yleisesti nimellä Charlotte Russe.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
n. 180 g | savoiardi-keksejä |
Vaniljamousse | |
---|---|
1 prk (200 g) | |
1 prk (5 dl) | |
2 dl | |
4 | liivatelehteä |
Kostutusliemi | |
½ dl | vettä |
½ dl | sitruunamehua |
2 rkl | sokeria |
Pinnalle | |
250 g | tuoreita marjoja |
syötäviä kukkia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.