Tiesitkö, että Charlotte Russe on alunperin ollut sokerikakku- eli savoiardi-kekseillä reunustettu kakku, jonka täytteenä on kermainen vaniljahyydyke? Sittemin kehitelty muunnos Charlotte Royale, jossa täyte tehtiin kääretorttuviipaleiden sisään on alettu kansankielessä kutsumaan yleisesti nimellä Charlotte Russe.
n. 180 g | savoiardi-keksejä |
Vaniljamousse | |
---|---|
1 prk (200 g) | |
1 prk (5 dl) | |
2 dl | |
4 | liivatelehteä |
Kostutusliemi | |
½ dl | vettä |
½ dl | sitruunamehua |
2 rkl | sokeria |
Pinnalle | |
250 g | tuoreita marjoja |
syötäviä kukkia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.