
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl sokeria
- 1 valkuainen
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 keltuainen
- 45 g (1 dl) hassel- tai saksanpähkinärouhetta
Täyte
- 350-400 g tuoreita luumuja
- 100 g valkosuklaata
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
1½ dl
kirsikkahilloa
- 1½ dl omena- tai aprikoosihilloa
Voit kokeilla myös - 2 rkl korppujauhoja
- 100 g karhunvatukoita
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita Oivariini, sokeri ja valkuainen. Lisää vehnäjauho-leivinjauhoseos ja sekoita sen verran, että saat tasaisen taikinan.
- Levitä taikina piirakkavuoan (Ø 25 - 26 cm) pohjalle ja reunoille 2 cm:n korkeudelle.
- Riko keltuaisen rakenne. Voitele piirakkapohja keltuaisella. Ripottele päälle pähkinärouhe. Nosta jääkaappiin n. 30 min. Valmistele sillä välin täyte.
- Pese luumut, halkaise ja poista kivet.
- Rouhi valkosuklaa hyvin karkeasti. Viipaloi AURA.
- Levitä hillo tekeytyneelle piirakkapohjalle. Ripottele päälle korppujauho.
- Lisää luumut väljästi halkaistu puoli alaspäin. Levitä AURA palat luumujen välisiin rakoihin. Ripottele päälle valkosuklaa ja karhunvatukat.
- Kypsennä uunin alimmalla tasolla 175 asteessa 35 min.
- Anna piirakan jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
280 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
27,9 g
Rasva
15,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa