
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 dl kaurahiutaleita
- 1½ dl sokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl kardemummaa
- 2 kananmunaa
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Lisäksi
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® piparkakku tuorejuustoaValio Viola® piparkakku on pehmeän täyteläinen sesongin suosikkituorejuusto, jossa maistuvat aidot piparkakkumausteet kaneli, inkivääri, neilikka…
- 250 g tuoreita luumuja
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi ja lisää siihen kuivat aineet. Sekoita murumaiseksi seokseksi.
- Ota 1/3 talteen, siitä tulee muruseos piirakan pinnalle.
- Lisää jäljelle jääneeseen muruseokseen kanamunat ja maito.
- Kaada taikina piirakkavuokaan (ø 24 cm).
- Lusikoi tuorejuustosta nokareita taikinan pinnalle.
- Pese ja halkaise luumut, poista kivet. Leikkaa luumut lohkoiksi ja lisää ne vuokaan.
- Lusikoi muruseos pinnalle.
- Paista uunissa 200 asteessa 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
281 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
31,2 g
Rasva
14,7 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa