Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.63
tähteä viidestä
19 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 dl vehnäjauhoja
- 2½ dl sokeria
- 1 tl kanelia
- 1 tl kardemummaa
- 1 tl neilikkaa
- 1 tl inkivääriä
- 2 tl ruokasoodaa
-
175 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl luumumarmeladia
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kulhossa kuivat aineet. Sulata voi. Jäähdytä hieman. Lisää voisulaan marmeladi ja jogurtti. Sekoita seos kuiviin aineisiin.
- Kaada hyvin voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran vetoiseen kakkuvuokaan.
- Paista uunin alimmalla paistotasolla 175 asteessa n. 60 min. Peitä kypsennyksen puolivälin jälkeen tarvittaessa leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa.
PIIMÄKAKKU
- Korvaa jogurtti 2 dl:lla Valio rasvatonta piimää. Käytä tällöin jauhoja 5 dl.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
366 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
48,6 g
Rasva
16,9 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa