Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

AURA juustosarvet

Muhkeat AURA juustosarvet ovat herkullisia tarjottavaksi keiton ja salaatin kanssa. Sellaisenaan sarvet sopivat niin iltapala- kuin buffetpöytäänkin, mutta ohjeen tekijä sipaisee suolaiselle sarvelle joskus myös kirsikkahilloa!

AURA juustosarvet
AURA juustosarvet

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 dl
    Valio Eila® maitojuomaa
    Valio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
    Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
  • 1 pkt (50 g) hiivaa
  • 1 kananmuna
  • ½ tl suolaa
  • 9 dl vehnäjauhoja
  • ¾ dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon

Täyte

  • 1 pkt (170 g)
    Valio AURA® juustoa
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e170 g pala

Voiteluun

  • 1 kananmuna

Ohje

  1. Liuota hiiva kylmään maitoon. Lisää muna ja suola. Lisää jauhot vähitellen joukkoon ja lisää loppuvaiheessa Oivariini. Vaivaa hyvin.
  2. Kohota liinan alla ½ h.
  3. Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä palloiksi. Kauli ne jauhoa apuna käyttäen ø n. 30 cm kokoisiksi pyöreiksi levyiksi.
  4. Jaa levyt kahdeksaan sektoriin. Murustele paloille AURA juustoa, jättäen joka suunnasta reunat ilman juustoa. Kierrä ne rulliksi leveästä päästä aloittaen.
  5. Siirrä uunipellille leivinpaperille. Taivuta sarvet hieman kaarelle.
  6. Kohota liinan alla. Voitele munalla.
  7. Paista pelti kerrallaan 225 asteessa uunin keskiosassa n. 12 min tai kunnes kypsät.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 258 kcal
Proteiini 9,5 g
Hiilihydraatti 32,1 g
Rasva 9,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search