Suolainen bostonkakku

Suolainen bostonkakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Suolainen bostonkakku

Suolainen bostonkakku

Välimeren maut maistuvat mehevässä suolaisessa bostonkakussa. Voit tehdä bostonkakun kakkuvuoan sijaan neliskulmaiseen uunivuokaan. Leipä toimii hauskasti nyhdettävänä illanistujaisten tarjottavana.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
30 min
kohotus
50 min
Yhteensä
1 h 50 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset9 palaa

9 palaa
½ pkt (à 50 g)
hiivaa
3 dl
vettä
1 tl
suolaa
½ rkl
hunajaa
6 dl
vehnäjauhoja
½ dl

Täyte

1 dl
pestoa hienonnettuna
1 dl
oliivia hienonnettuna
1 dl
aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
1 prk (160 g)
1 prk (125 g)

Ohje

  1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja hunaja.
  2. Alusta taikinaan jauhot ja lopuksi Oivariini.
  3. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi liinalla peitettynä.
  4. Vaivaa kohonnut taikina.
  5. Kauli taikina levyksi. Levitä päälle pesto, hienonnetut oliivivit ja aurinkokuivatut tomaatit ja murennettu salaattijuusto. Valuta päälle lopuksi Koskenlaskija.
  6. Kieritä rullaksi. Leikkaa rullasta n. 5 cm:n paloja ja asettele vuokaan (n. 18 x 25 cm) väljästi. Kohota.
  7. Kypsennä bostonkakku 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
241 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.