
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
- 25 g hiivaa
- ½ rkl sokeria
- ½ tl suolaa
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 5 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
Pinnalle
- 1 iso (150 g) punasipuli
-
3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl oliiveja
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 0 kg sormisuolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg tuoretta timjamia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kädenlämpöiseen maitoon hiiva, sokeri, suola ja AURA muru.
- Vaivaa joukkoon jauhot, sekä lopuksi Oivariini ja timjami.
- Kumoa taikina leivinpaperille uunipellille. Painele jauhotetulla kädellä taikinasta n. 1 cm:n paksuinen levy.
- Peitä leivinliinalla ja kohota kaksinkertaiseksi.
- Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna paistinpannussa 1 rkl Oivariini rasvaa. Lisää joukkoon punasipulit ja oliivit. Kuullota kevyesti.
- Voitele lopulla rasvalla kohonnut taikinalevy.
- Lisää pinnalle AURA muru, kuullotetut sipulit ja oliivit sekä mausteet.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 20 min tai kunnes focaccia on kypsää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
266 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
26,4 g
Rasva
13,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
- mustapippuria myllystä
- tuoretta timjamia