AURA focaccia

AURA focaccia
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

AURA focaccia

AURA focaccia

Italialainen perinteikäs leipä saa herkullisen uuden "twistin" AURA juustosta.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
20 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset1 uunipellillinen

1 uunipellillinen
2 dl
25 g
hiivaa
½ rkl
sokeria
½ tl
suolaa
½ pussia (à 150 g)
5 dl
vehnäjauhoja
½ dl
1 rkl
tuoretta timjamia hienonnettuna

Pinnalle

1 iso (150 g)
punasipuli
3 rkl
1 dl
oliiveja
½ pussia (à 150 g)
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
tuoretta timjamia

Ohje

  1. Sekoita kädenlämpöiseen maitoon hiiva, sokeri, suola ja AURA muru.
  2. Vaivaa joukkoon jauhot, sekä lopuksi Oivariini ja timjami.
  3. Kumoa taikina leivinpaperille uunipellille. Painele jauhotetulla kädellä taikinasta n. 1 cm:n paksuinen levy.
  4. Peitä leivinliinalla ja kohota kaksinkertaiseksi.
  5. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi.
  6. Kuumenna paistinpannussa 1 rkl Oivariini rasvaa. Lisää joukkoon punasipulit ja oliivit. Kuullota kevyesti.
  7. Voitele lopulla rasvalla kohonnut taikinalevy.
  8. Lisää pinnalle AURA muru, kuullotetut sipulit ja oliivit sekä mausteet.
  9. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 20 min tai kunnes focaccia on kypsää.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
249 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›