AURA piparikukko

AURA piparikukko

Klassisen uunissa paistetun Briejuuston rinnalle nousee vahva kilpailija: piparkakkutaikinalla kuorrutettu ja uunissa paistettu AURA piparikukko on joulukauden hitti. Rapean mausteinen pipari ja pehmeän valuva AURA sydän koristellaan talvisilla hedelmillä, hilloilla ja pähkinöillä. Herkullisin kattaus on valmis!

Ainekset12 annosta

12 annosta
4 (à 170 g)
500 g
piparkakkutaikinaa

Koristeluun

hedelmiä , esim. viikunoita ja luumuja
hedelmähilloa
pähkinöitä

Ohje

  1. Laita AURA juustot pakastimeen väh 2 h. Halkaise jäätyneet juustot vaakatasossa kahtia.
  2. Laita AURA kolmiot leivinpaperille uunipellille ympyrän muotoon. Kuorruta ohueksi kaulitulla piparkakkutaikinalla. Voit kuorruttaa palat yksitellan tai koko kakun kerralla. Taita reunat hiukan juuustojen alle.
  3. Paista 225 asteessa uunin keski-/yläosassa 12 min.
  4. Koristele hedelmillä, hilloilla ja päkinöillä. Tarjoa heti, kun juusto on vielä lämmintä ja pehmeää.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
370 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,9 g
Kalsium
251 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›