
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h 45 min
Yhteensä
3 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- ½ pkt (à 450 g) filotaikinalevyjä (pakaste, esim. Kanaki)
-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 1 sipuli
-
1-2 rkl (15 g)
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 350 g palvikinkkua
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 3 kananmuna
-
2 prk (à 150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata filotaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan, n. 2 t. Valmista sillä aikaa täyte.
- Hienonna sipulit. Kuullota pannulla voissa.
- Hienonna kinkku ja lisää pannulle. Mausta seos pippurilla. Nosta pannu levyltä.
- Vatkaa munan rakenne rikki kulhossa. Lisää AURA, crème fraîche ja kinkku-sipuliseos.
- Sulata voi. Nosta filotaikinalevyt leivinpaperiarkin päälle työpöydälle. Leikkaa reunasta n. 8 cm:n suikale pois siten, että levystä tulee neliö.
- Voitele yhden levyn pinta voisulalla pullasutia käyttäen. Nosta päälle lomittain toinen filolevy. Voitele. Toista tämä, kunnes kaikki levyt ovat päällekkäin.
- Siirrä levyt yhdessä leivinpaperin kanssa (tai ilman) pyöreään Ø 23 cm:n irtopohjavuokaan.
- Kaada täyte vuokaan.
- Paista 175 asteessa alatasolla n. 45 min.
- Tarjoa hieman jäähtyneenä tai haaleana raikkaan salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
199 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
0,9 g
Rasva
18,2 g
Tyydyttynyt rasva
9,8 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä