
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
-
250 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
- 1 pieni purjo
- 150 g palvikinkkua
-
1 pussi
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 dl hienonnettua persiljaa
-
4 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita maitorahka ja pehmeä voi tasaiseksi. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
- Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri se kelmuun. Anna taikinan kovettua jääkaapissa ennen kaulintaa
- Kauli taikina ohueksi levyksi. Nosta levy piirakkavuoan (Ø 28 cm) pohjalle ja reunoille. Leikkaa ylimääräiset reunat pois. Esipaista pohjaa uunissa 200 asteessa 10 min.
- Valmista täyte. Kuumenna rasva pannussa ja lisää pannulle peruna-sipuli-sekoitus, pesty, viipaloitu purjo ja kuutioitu kinkku. Paista, kunnes kasvikset hiukan pehmenevät
- Ota pannu levyltä ja lisää joukkoon juustoraaste sekä mausteet. Levitä täyte esipaistetun pohjan päälle.
- Riko munien rakenne haarukalla. Sekoita joukkoon maito. Kaada seos täytteen päälle.
- Paista uunissa 200 asteessa n. 30 min, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
12,9 g
Rasva
10,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa