Kinkkupiirakka pellillinen

Kinkkupiirakka pellillinen

Suosittu kinkkupiirakka on monien tilanteiden suolainen leivonnainen: se toimii myyjäisissä, kahvituksissa ja iltapalana. Tällä ohjeella valmistat pellillisen piirakkaa nopeasti. Piirakkapohja on yksinkertainen perusohje: kaikkia aineksia laitetaan painomäärässä yhtä paljon.

1 h
helppo
258 kcal / 100g
1
5

Ainekset1 pellillinen

1 pellillinen

Pohja

225 g
3 ½ dl
vehnäjauhoja
4 ½ dl

Täyte

300 g
palvikinkkua
2
paprikaa
pala ( 15 cm)
purjosipulia
2 prk (2,5 dl)
3 ½ dl
3
kananmunaa
mustapippuria myllystä
1 dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Nypi voi ja jauhot sekaisin. Sekoita joukkoon juustoraaste. Painele taikina tasaiseksi ja kauli tai taputtele leivinpaperille uunipellille.
  2. Kuutioi kinkku ja paprika. Hienonna hyvin pesty purjosipuli. Levitä taikinapohjalle. Sekoita muut täytteen ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.
  3. Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 35 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
19 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
227 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)