Kinkkupiirakka pellillinen

Kinkkupiirakka pellillinen

Suosittu kinkkupiirakka on monien tilanteiden suolainen leivonnainen: se toimii myyjäisissä, kahvituksissa ja iltapalana. Tällä ohjeella valmistat pellillisen piirakkaa nopeasti. Piirakkapohja on yksinkertainen perusohje: kaikkia aineksia laitetaan painomäärässä yhtä paljon.

Ainekset1 pellillinen

1 pellillinen

Pohja

250 g
4 dl
vehnäjauhoja
5 dl

Täyte

300 g
palvikinkkua
2
paprikaa
pala ( 15 cm)
purjosipulia
2 prk (2,5 dl)
3 ½ dl
3
kananmunaa
mustapippuria myllystä
1 dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Nypi voi ja jauhot sekaisin. Sekoita joukkoon juustoraaste. Painele taikina tasaiseksi ja kauli tai taputtele leivinpaperille uunipellille.
  2. Kuutioi kinkku ja paprika. Hienonna hyvin pesty purjosipuli. Levitä taikinapohjalle. Sekoita muut täytteen ainekset keskenään ja kaada seos pohjalle.
  3. Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 35 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
261 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›