Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
3 h 25 min
Yhteensä
3 h 35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
6 dl
Valio Kiehu® maitojuomaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl puuroriisiä
- ¼ tl suolaa
-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
Marjainen hillo
- 1½ dl mansikka- tai kirsikkahilloa
- 1½ dl marjoja, tuore tai pakaste
Jaa resepti
Ohje
- Ohje on tehty käyttämällä Valio Kiehu® maitojuomaa, joka ei pala helposti pohjaan. Siksi ruoanlaitto on sillä vaivattomampaa.
- Kuumenna maitojuoma kiehuvaksi mieluiten teräskattilassa. Lisää riisit, sekoita.
- Kypsennä riisit kannen alla hiljakseen kiehuttaen 25 - 30 min. Mausta suolalla.
- Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon kreemi. Nosta jääkaappiin pariksi tunniksi tai yön yli.
- Jaa annoskulhoihin ja lusikoi päälle hillo-marjaseos.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
116 kcal
Proteiini
2,1 g
Hiilihydraatti
20,8 g
Rasva
2,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.