Riisikerrosvanukas

Riisikerrosvanukas
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Riisikerrosvanukas

Riisikerrosvanukas

Valio Kiehu® maitojuomaa käyttämällä valmistuu tämä puuropohjainen jälkiruoka helposti. Vaniljainen riisivanukas on koko perheelle maistuva jälkiruoka tai herkumpi välipala. Vaniljakreemi hoitaa maustamisen täyteläisyyden. Marjoista ja hillosta sekoitettu päällinen viimeistelee annoksen.

Valmistusaika

Työaika
10 min
kypsennysajat yhteensä
25 min
jäähdytys
3 h
Yhteensä
3 h 35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
6 dl
1 dl
puuroriisiä
¼ tl
suolaa
1 prk (200 g)

Marjainen hillo

1 ½ dl
mansikka- tai kirsikkahilloa
1½ dl
marjoja , tuore tai pakaste

Ohje

  1. Ohje on tehty käyttämällä Valio Kiehu® maitojuomaa, joka ei pala helposti pohjaan. Siksi ruoanlaitto on sillä vaivattomampaa.
  2. Kuumenna maitojuoma kiehuvaksi mieluiten teräskattilassa. Lisää riisit, sekoita.
  3. Kypsennä riisit kannen alla hiljakseen kiehuttaen 25 - 30 min. Mausta suolalla.
  4. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon kreemi. Nosta jääkaappiin pariksi tunniksi tai yön yli.
  5. Jaa annoskulhoihin ja lusikoi päälle hillo-marjaseos.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.