
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6-8 (500 g) porkkanaa
- 5 (500 g) punajuurta
- 200 g lanttua
- 200 g juuriselleriä
- 2 sipulia
- 2 rkl meiramia
- ½ rkl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
-
5 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 rkl vehnäjauhoja
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Raasta juurekset karkeaksi raasteeksi raastimen karkeimmalla terällä. HIenonna sipulit. Sekoita kasvikset ja mausteet keskenään ja kaada voideltuun, reilunkokoiseen uunivuokaan.
- Mittaa maito ja jauhot kattilaan ja kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää juusto ja sekoita, kunnes se on sulanut.
- Kaada kastike vuokaan ainesten päälle tasaisesti. Kypsennä 175 asteessa n. 2 t, kokeile kypsyyttä. Kun ruoan pinta on kauniisti ruskistunut, peitä vuoka leivinpaperilla tai alumiinifoliolla loppukypsennyksen ajaksi.
- Tarjoa kalkkunan tai kinkun kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
66 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
5,4 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa