
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h 20 min
Yhteensä
2 h 40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.7
tähteä viidestä
10 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg lanttua
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 2 kananmunaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl inkivääriä
- ¼ tl maustepippuria
- ¼ tl muskottipähkinää
- ¾ dl siirappia
Pinnalle
-
0 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg korppujauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Kypsennä kuoritut ja lohkotut lantut suolalla maustetussa vedessä pehmeiksi. Vettä tarvitaan sen verran, että lantut juuri peittyvät. Kaada keitinvesi pois, mutta säästä n. 1 dl. Soseuta lantut.
- Yhdistä kaikki aineet keskenään. Tarkista maku ja paksuus. Lisää mausteita ja keitinlientä tarvittaessa.
- Kaada voideltuun uunivuokaan (1 1/2 l). Ripottele pinnalle korppujauhoja ja voinokareet. Tee pintaan lusikalla kuvioita.
- Kypsennä 175 asteessa n. 2 h. Tarjoa jouluisten liharuokien lisäkkeenä.
Gluteeniton lanttulaatikko
- Saat lanttulaatikosta gluteenittoman vaihtamalla korppujauhot gluteenittomiksi korppujauhoiksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
99 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
9,2 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio voita
- korppujauhoja