Juuresratatouille

Juuresratatouille
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juuresratatouille

Juuresratatouille

Ratatouille on eräänlainen kasvismuhennos ja se on kotoisin Provencen alueelta Ranskasta. Se sopii tarjottavaksi liharuokien tai vaikka leivän kanssa.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
sipulia
3
porkkanaa
pala (150 g)
lanttua
pala (100 g)
palsternakkaa
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
1 tlk (400/240 g)
tomaattimurskaa tai kuorittuja tomaatteja
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2 tl
Herbes de Provence yrttiseosta
1/2 - 1 dl
vettä
1 prk (150 g)

Ohje

  1. Leikkaa sipuli lohkoiksi ja porkkanat, lanttu sekä palsternakka kuutioiksi. Hienonna valkosipulit.
  2. Kuumenna Oivariini pannulla ja ruskista juurekset kevyesti. Lisää tomaattimurska, mausteet ja vesi. Anna hautua kannen alla n. 30 min tai kunnes juurekset ovat kypsiä.
  3. Lisää crème fraiche. Tarjoa liharuoan lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›