Sitruuna-timjamikampasimpukat

Sitruuna-timjamikampasimpukat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Sitruuna-timjamikampasimpukat

Sitruuna-timjamikampasimpukat

Kampasimpukat on hienostunut alkuruoka paremmalle illalliselle. Tällä ohjeella valmistat herkulliset kampasimpukat ranskalaiseen tyyliin helposti omassa kotikeittiössä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
kampasimpukoita
50 g
½ dl
kuivaa valkoviiniä
yhden
sitruunan kuori
2 vartta
timjamia
mustapippuria myllystä
sormisuolaa

Pinnalle

Ohje

  1. Paista kampasimpukat pannulla kuumassa voissa toiselta puolelta n. 1 min, kunnes reunat ovat saaneet kauniin paistopinnan.
  2. Käännä kampasimpukat ja lisää pannulle valkoviini, raastettu sitruunankuori ja timjaminoksat. Paista n. 1 min ja valele simpukoita samalla voi-viiniliemellä.
  3. Nosta simpukat lämmitetyille lautasille. Kaada päälle voi-viiniliemi. Viimeistele pippurilla, suolalla ja hienolla juustoraasteella.
Vinkki

Vinkki

Jos käytät pakastekampasimpukoita, sulata ne jääkaapissa.Voit kokeilla ohjetta myös jättiravunpyrstöillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.