Helppo Oivariini hollandaise

Helppo Oivariini hollandaise

Hollandaise- kastike on täyteläisen raikas kastike paistetulle kalalla, kesäkasviksille tai vaikka uppomunalle. Helppo, mutta yllättävän autenttisen makuinen ja rakenteinen hollandaise syntyy Oivariinista muutamassa minuutissa.

10 min
helppo
510 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
2
keltuaista
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
maissitärkkelystä

Ohje

  1. Sulata Oivariini kattilassa.
  2. Lisää joukkoon keltuaiset, etikka ja sitruunamehuun sekoitettu maissitärkkelys.
  3. Kuumenna keskilämmöllä samalla vatkaten, kunnes kastike on kuohkeaa ja paksuuntuu.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
510 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
55 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
15 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)