Helppo Oivariini hollandaise

Helppo Oivariini hollandaise
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Helppo Oivariini hollandaise

Helppo Oivariini hollandaise

Hollandaise- kastike on täyteläisen raikas kastike paistetulle kalalla, kesäkasviksille tai vaikka uppomunalle. Helppo, mutta yllättävän autenttisen makuinen ja rakenteinen hollandaise syntyy Oivariinista muutamassa minuutissa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
2
keltuaista
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
maissitärkkelystä

Ohje

  1. Sulata Oivariini kattilassa.
  2. Lisää joukkoon keltuaiset, etikka ja sitruunamehuun sekoitettu maissitärkkelys.
  3. Kuumenna keskilämmöllä samalla vatkaten, kunnes kastike on kuohkeaa ja paksuuntuu.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
510 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
55 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

    Etkö löytänyt sopivaa?

    Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.