Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
2 h 45 min
Yhteensä
2 h 55 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni150°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 prk (2,5 dl) Valio kinuskikermaa
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 1 tl kanelia
- 4 keltuaista
Pinnalle
- 2 rkl sokeria
Tarjoiluun
- 0 kg marjoja, esim. vadelmia tai puolukoita
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kulhossa kinuskikerma, kreemi, kaneli ja keltuaiset. Sekoita hyvin sekaisin.
- Kaada seos uuninkestäviin annosvuokiin. Nosta annokset uunivuokaan. Siirrä uunin alatasolle ja kaada vuokaan kiehuvaa vettä niin, että se ulottuu annosvuokien puoleen väliin.
- Kypsennä 150 asteessa n. 1 h, kunnes seos heilutettaessa vielä hieman hyllyy. Anna jäähtyä jääkaapissa n. 2 h.
- Ripottele juuri ennen tarjoilua annosten pinnalle sokeria. Paahda jälkiruokiin karamellisoitu, rapea pinta kaasupolttimella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
262 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
28,5 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7,5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- marjoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.