Kinuski-kanelibrûlée

Kinuski-kanelibrûlée
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kinuski-kanelibrûlée

Kinuski-kanelibrûlée

Kermainen kinuskin ja kanelin liitto rapean karamellikuoren alla on vastustamaton. Tämä klassinen jälkiruoka valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta ja sen kanssa maistuvat kirpeät marjat kuten vadelmat, herukat tai karpalot.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
45 min
jäähdytys
2 h
Yhteensä
2 h 55 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (2,5 dl)
1 prk (200 g)
4
keltuaista

Pinnalle

2 rkl
sokeria

Tarjoiluun

marjoja , esim. vadelmia, puolukoita tai karpaloita

Ohje

  1. Yhdistä kulhossa kinuskikerma, kanelikreemi ja keltuaiset. Sekoita hyvin sekaisin.
  2. Kaada seos uuninkestäviin annosvuokiin. Nosta annokset uunivuokaan. Siirrä uunin alatasolle ja kaada vuokaan kiehuvaa vettä niin, että se ulottuu annosvuokien puoleen väliin.
  3. Kypsennä 150 asteessa n. 1 h, kunnes seos heilutettaessa vielä hieman hyllyy. Anna jäähtyä jääkaapissa n. 2 h.
  4. Ripottele juuri ennen tarjoilua annosten pinnalle sokeria. Paahda jälkiruokiin karamellisoitu, rapea pinta kaasupolttimella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
284 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.