Raclette eli sulatettu juusto

Raclette eli sulatettu juusto

20 min
helppo
337 kcal / 100g
7
7

Juuston ystävän toiveiden täyttymys! Sulan juuston aromit nostattavat veden kielelle ja ruoan valmistuminen ruokapöydässä on herkullinen tapa viettää aikaa ystävien kanssa.

Ainekset

6 annosta
1 pkt (350 g)
1 pkt (350 g)

Tarjoiluun

keitettyjä perunoita
vaaleaa leipää
punasipulirenkaita
etikkakurkkua , esim. pikkukurkkuja
omenaa lohkoina
porkkanaa tikkuina
keittokinkkua

Ohje

  1. Viipaloi juustot ja asettele ne lajeittain tarjoiluvadille. Juustoa varataan 100-200 g / ruokailija, riippuen muiden lisäkkeiden määrästä ja ruokailutilanteesta. Seurusteluruokana juustoa kuluu reilummin.
  2. Sulata juusto raclettepannuissa.
  3. Kaada sulanut juusto lautaselle ja nauti erilaisten lisäkkeiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
337 kcal
Proteiini
26 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
26 g
Suola
1,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
805 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)