Raclette eli sulatettu juusto

Raclette eli sulatettu juusto
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Raclette eli sulatettu juusto

Raclette eli sulatettu juusto

Juuston ystävän toiveiden täyttymys! Sulan juuston aromit nostattavat veden kielelle ja ruoan valmistuminen ruokapöydässä on herkullinen tapa viettää aikaa ystävien kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (300 g)
1 pkt (350 g)

Tarjoiluun

keitettyjä perunoita
vaaleaa leipää
punasipulirenkaita
etikkakurkkua , esim. pikkukurkkuja
omenaa lohkoina
porkkanaa tikkuina
keittokinkkua

Ohje

  1. Viipaloi juustot ja asettele ne lajeittain tarjoiluvadille. Juustoa varataan 100-200 g / ruokailija, riippuen muiden lisäkkeiden määrästä ja ruokailutilanteesta. Seurusteluruokana juustoa kuluu reilummin.
  2. Sulata juusto raclettepannuissa.
  3. Kaada sulanut juusto lautaselle ja nauti erilaisten lisäkkeiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
374 kcal
Proteiini
25 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
30 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›