Raclette eli sulatettu juusto

Raclette eli sulatettu juusto

Juuston ystävän toiveiden täyttymys! Sulan juuston aromit nostattavat veden kielelle ja ruoan valmistuminen ruokapöydässä on herkullinen tapa viettää aikaa ystävien kanssa.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (300 g)
1 pkt (350 g)

Tarjoiluun

keitettyjä perunoita
vaaleaa leipää
punasipulirenkaita
etikkakurkkua , esim. pikkukurkkuja
omenaa lohkoina
porkkanaa tikkuina
keittokinkkua

Ohje

  1. Viipaloi juustot ja asettele ne lajeittain tarjoiluvadille. Juustoa varataan 100-200 g / ruokailija, riippuen muiden lisäkkeiden määrästä ja ruokailutilanteesta. Seurusteluruokana juustoa kuluu reilummin.
  2. Sulata juusto raclettepannuissa.
  3. Kaada sulanut juusto lautaselle ja nauti erilaisten lisäkkeiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
374 kcal
Proteiini
25 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
30 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g
Kalsium
745 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)