
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 ruisleipästä
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
-
1 dl (10 g)
salaattisekoitusta
- 3 salaatinlehteä
Voit kokeilla myös - ½ dl basilikan lehtiä
-
50 g
Valio Polar® 10% juustoaValio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Sen maku on samaan…
- 1 pieni punasipuli
- 3 kirsikkatomaatteja
- 0 kg rouhittua mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leivät rasvalla.
- Jaa salaatit ja basilikan lehdet leiville.
- Hienonna juusto ja sipulit. Sekoita ne keskenään ja nostele salaattipedille.
- Lohko kirsikkatomaatit. Nosta ne leiville ja mausta mustapippurilla.
- Tarjoa välipalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
189 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
9,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rouhittua mustapippuria