Siirry sisältöön
Raikas tomaattileipä

Raikas tomaattileipä

Kesäauringon kypsyttämät tomaatit ja kasvikset ovat täydelliset täytteet ruisleivälle. Nauti leipä kylmän maidon kanssa.

Raikas tomaattileipä

Ainesosat

leipää

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 ruisleipästä
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® rasvaa
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • 1 dl (10 g)
    salaattisekoitusta
  • ½ dl basilikan lehtiä
  • 50 g
    Valio Polar® 10% juustoa
    Valio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Sen maku on samaan…
    Valio Polar® Kevyt 10 % e600 g
  • 1 pieni punasipuli
  • 3 kirsikkatomaatteja
  • 0 kg rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Voitele leivät rasvalla.
  2. Jaa salaatit ja basilikan lehdet leiville.
  3. Hienonna juusto ja sipulit. Sekoita ne keskenään ja nostele salaattipedille.
  4. Lohko kirsikkatomaatit. Nosta ne leiville ja mausta mustapippurilla.
  5. Tarjoa välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 189 kcal
Proteiini 8,2 g
Hiilihydraatti 14,8 g
Rasva 9,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,2 g
Ravintokuitu 4 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • rouhittua mustapippuria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search