
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.35
tähteä viidestä
26 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g pastaa
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 1 (200 g) paprika
- 1 sipuli
- 1 rkl vehnäjauhoja
- ⅓ tl rouhittua mustapippuria
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1½ dl vettä
- 2 rkl tomaattiketsuppia
- ½ lihaliemikuutio
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Tarkista keittoaika.
- Leikkaa tai saksi pekoni viipaleiksi. Suikaloi paprika. Hienonna sipuli.
- Laita pekoni ja kasvikset isolle paistinpannulle. Paista, kunnes pekoni on kevyesti ruskistunut. Ripottele päälle vehnäjauho ja pippuri. Sekoita hetki.
- Lisää ruokakerma ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Mausta kastike ketsupilla ja murennetulla liemikuutiolla.
- Yhdistä kastike ja valutettu pasta kattilassa tai paistinpannussa. Viimeistele hienonnetulla basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
187 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
21,5 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa