Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.63
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 5 (n. 500 g) sipulia
-
3 rkl
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- 2 tl balsamiviinietikkaa
- 350 g pastaa (esim. spagetti)
-
1 prk (3.3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Voit kokeilla myös:-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön ruokakermaa 10 %
- n. 1 dl pastan keitinvettä
- ½ pkt (à 180 g)
Valio Hienoin Alppi Kreivi® juustoaValio Hienoin Alppi Kreivi® on Bergkäse-tyyppinen vuoristojuusto juustonystäville, jotka arvostavat voimakkaan aromaattista makumaailmaa. Pitkä 14…
Viimeistelyyn
- 0 kg tuoretta lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja halkaise sipulit, leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna voi ja oliiviöljy pannulla. Lisää sipulit, sokeri ja suola. Kuullota sipuleita miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet ja karamellisoituneet. Mausta balsamiviinietikalla karamellisoinnin loppuvaiheessa.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Ota talteen hieman pastan keitinvettä.
- Lisää karamellisoitujen sipulien joukkoon kerma ja noin 1 dl pastan keitinvettä. Sekoita, ja anna hieman kiehahtaa.
- Lisää pannulle valutettu pasta ja sekoita se kastikkeeseen. Lisää tarvittaessa pastan keitinvettä. Sekoita joukkoon juustoraaste ja viimeistele lopuksi tuoreella lehtipersiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 218 kcalProteiini 4,9 gHiilihydraatti 18,6 gRasva 13,5 gTyydyttynyt rasva 7,1 gRavintokuitu 1,2 gSuola 0,3 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- tuoretta lehtipersiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan. -











