AURA sipulipasta

AURA sipulipasta
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

AURA sipulipasta

AURA sipulipasta

Paistetusta sipulista saa ihanan makean ja yksinkertaisen lisän pastalle. Mehevyyttä ja suolaisuutta tuo AURA juusto.

Valmistusaika

Työaika
10 min
kypsennysajat yhteensä
10 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
pastaa
50 g
2
sipulia
4
kevätsipulivartta
2
valkosipulin kynttä
1 tl
tummaa sokeria, esim. intiaani- tai ruokokidesokeria
½ tl
rosmariinia
mustapippuria myllystä
½ - 1 dl
pastan keitinvettä
½ - 1 palaa (à 170 g)
sormisuolaa

Lisäksi

½ dl
pinjansiemeniä

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
  2. Kuori ja suikaloi sipulit. Sulata voi paistinpannulla ja lisää sipulit. Mausta ripauksella sokeria, mustapippurilla ja rosmariinilla. Ruskista ja anna karamellisoitua pannulla miedolla lämmöllä sen aikaa kun pasta kypsyy.
  3. Valuta pasta (ota keitinvettä talteen) ja lisää pannulle. Sekoittele pasta ja sipulit keskenään. Lisää lopuksi AURA murustellen ja tarvittaessa keitinvettä. Pasta saa olla kosteaa, muttei vetistä. Viimeistele pinajansiemenillä. Tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
242 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›