
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 isoa (n. 275 g) jauhoista perunaa
- 2 isoa (600 g) purjoa
- 8 dl vettä
- 1 luomukasvisliemikuutio
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- ripaus mustapippuria
Pinnalle
- 0 kg perunan kuoria
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ripaus suolaa ja mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Pese perunat ja halkaistu purjo hyvin. Kuori perunat, säästä kuoret. Paloittele perunat ja purjo.
- Lisää kasvikset, vesi ja liemikuutio kattilaan. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä.
- Soseuta sauvasekoittimella tai blenderillä tasaiseksi.
- Lisää Koskenlaskija, sekoita. Anna kiehahtaa samalla sekoitellen. Tarkista suola. Nosta kattila levyltä, peitä kannella
- Sekoita perunankuorien joukkoon Oivariini. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa 250 asteessa n. 4 min tai paista pannulla, kunnes kuoret rapeutuvat.
- Tarjoa peruna-purjososekeitto paahdettujen perunankuorilastujen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
59 kcal
Proteiini
2,1 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria
- perunan kuoria
- suolaa