Toast-rullat

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Toast-rullat

Toast-rullat

Toastit voi valmistaa rulliksi, jolloin ne on helppo syödä ja maistuvat kylminäkin. Näin ne sopivat vaikka retkievääksi. Leivän kostutus tekee niistä muotoiltavia ja pitää leivän herkullisen mehukkaana.

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 kpl

4 kpl
¾ dl
1
kananmuna
4
isoa paahtoleipää

Suolainen täyte

1 (pieni)
punasipuli
¼
paprikaa
50 g
meetvurstia tai palvikinkkua
4 (50 g)

Makea täyte

½ tl
vaniljasokeria
ripaus
kanelia
4 rkl
paistonkestävää omena- tai aprikoosimarmeladia
4 viipaletta (n. 50 g)

Ohje

  1. Suolaiset toastit

  2. Sekoita maito ja muna kulhossa.
  3. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja paprika pitkiksi suikaleiksi.
  4. Dippaa leivät molemmin puolin nopeasti muna-maitoseoksessa. Nosta leivät leivinpaperille uunipellille. Painele / litistä sormilla leipäviipaleita ja niiden reunoja, jotta ne taipuvat rullattaessa.
  5. Aseta kunkin leivän päälle lihaleikkeleet, juustosiivu, sipulirenkaat ja 1 - 2 paprikasuikaletta.
  6. Kääri leipä rullaksi ja jätä ne pellille saumapuolet alaspäin.
  7. Paista 250 asteessa uunin yläosassa 6 - 8 min.
  8. Makeat toastit

  9. Mausta muna-maitoseos vaniljasokerilla ja halutessasi myös ripauksella kanelia.
  10. Valmista muuten samaan tapaan, mutta täytä leivät marmeladilla ja Valio Turunmaa juustoviipaleilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
121 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›