
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 3 dl sämpyläjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
¾ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Juustotäyte
- 3 kananmunaa
-
150 g
Valio Alppi Kreivi® juustoaPitkään kypsytetty Valio Alppi Kreivi® on tuhti ja moniulotteinen vuoristojuusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään…
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ripaus jauhettua mustapippuria
- ½ tl suolaa
- 1 pieni paprika
- 1 dl (35 g) purjoa hienonnettuna
- 1 dl tuoretta persiljaa
Sienitäyte
- 2-3 dl esikäsiteltyjä metsäsieniä
- 1 (200 g) purjo
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- ½ tl jauhettua mustapippuria
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 2 kananmunaa
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kuivat aineet. Lisää Oivariini ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele piirasvuoan (halkaisija /sisämitta 25 cm) pohjalle ja ylös reunoille.
- Nosta vuoka uunin alimmalle ritilätasolle. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 min. Valitse haluamasi täyte
- JUUSTOTÄYTE: Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää raastettu juusto, ruokakerma, pippuri, suola, paprika pieninä kuutioina sekä purjo ja persilja hienonnettuina.
- SIENITÄYTE: Laita hienonnetut sienet pannulle. Kuumenna hitaasti ja anna ylimääräisen nesteen haihtua. Hienonna halkaistu ja pesty purjo. Lisää Oivariini ja purjo. Kuullota. Mausta. Ota pannu levyltä ja anna jäähtyä. Lisää smetana, munat ja juustoraaste. Maista täytettä, lisää tarvittaessa suolaa.
- Kaada täyte esipaistetulle pohjalle.
- Kypsennä uunin alaosassa 175 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
212 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
8,5 g
Rasva
15,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- jauhettua mustapippuria