Juusto-punakaalisalaatti

Juusto-punakaalisalaatti

25 min
keskitaso
146 kcal / 100g
0
0

Juusto-punakaalisalaatti sopii tarjottavaksi raikkaana lisäkesalaattina aterialla.

Ainekset

6 annosta
pala (200 g)
punakaalia
1 (100 g)
punasipulia
2
verigreippiä
½ pkt (150 g)
1 ruukku
rapeaa salaattia
1 pussi (100 g)
pekaanipähkinöitä

Kastike

½ prk (à 400 g)
½ rkl
sokeria
1 tl
limetti- tai sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 rkl
sinappia

Ohje

  1. Leikkaa punakaali aivan ohuiksi suikaleiksi, käytä veistä tai juustohöylää. Halkaise punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori verigreipit ja leikkaa niistä kalvottomia paloja tai viipaleita. Kuutioi juusto. Huuhdo ja valuta salaatti.
  2. Aseta salaatinlehdet tarjoilukulhon reunoille. Aseta kaikki ainekset kerroksittain maljaan. Ripottele päälle pähkinää.
  3. Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa kastike erikseen salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
146 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)