Punakaalilisäke on maukas ja kauniin purppuranpunainen lisäke joulupöytään. Se sopii hyvin sekä kinkun, että kalkkunan kanssa tarjottavaksi. Smetana-punakaalilisäkettä voi myös syödä sellaisenaan tai osana kasvisateriaa muina vuodenaikoina.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
500 g | punakaalia |
1 iso (200 g) | punasipuli |
2 rkl | |
1 (200 g) | hapahko omena |
1 | kanelitanko |
2 rkl | fariinisokeria |
1 rkl | vaaleaa balsamietikkaa |
1 dl | |
1 tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
1 prk (120 g) | |
Pinnalle | |
---|---|
persiljaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.