
Punakaalireseptit
Punakaali sisältää C-vitamiinia, tuo väriä ruokapöytään ja on etenkin syksyn sesonkiruoka. Hiukan makea punakaali sopii erityisesti lisukkeisiin tuomaan raikkautta ja makua. Punakaali maistuu salaateissa, ja yhdistettynä omenaan tai juustoihin punakaali onkin parhaimmillaan.
Kokeilemisen arvoisia ovat myös omenalla höystetty pirteä punakaalisalaatti ja AURA® pekoni coleslaw. AURA juusto ja rapeaksi paahdettu pekoni tuovat rakennetta ja suolaisuutta punakaalisalaattiin. Käytä coleslawta hampurilaisten, paistetun broilerin tai lihan tai pitkään kypsytettyjen liharuokien, kuten nyhtöpossun lisäkkeenä. Coleslaw säilyy jääkaapissa useamman päivän.
Liharuokien seuraksi kannattaa valmistaa lämpimänä tarjottava haudutettu punakaalilisäke. Joulupöytään puolestaan sopii piparimausteinen punakaalisalaatti sekä pikkelöity punakaali. Pikkelöity punakaali on valmista jo reilussa neljässä tunnissa ja säilyy jääkaapissa viikkoja.
Katso kaikki punakaalireseptit!
12 reseptiä

Punakaalilaatikko

Pikkelöity punakaali

AURA pekoni coleslaw

Marinoitu punakaali-pähkinäsalaatti

Smetana-punakaalilisäke

Punakaali-sukaattilisäke

Piparimausteinen punakaalisalaatti

Punakaali-omena coleslaw

Juusto-punakaalisalaatti

Punakaalisalaatti

Haudutettu punakaali

Pirteä punakaalisalaatti
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?