
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg punakaalia
- 2 sipulia
-
¼ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl etikkapunajuurilientä
- 3 etikkapunajuurta
- 2 omenaa
- ½ tl mustapippuria
- ½ rkl basilikaa
- 3 rkl sokeria
- 1½ tl suolaa
- 1 tl omenaviinietikkaa
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi ja hienonna sipuli. Sulata voi kattilassa ja lisää kaali ja sipuli. Anna kypsyä n. 10 min.
- Lisää punajuuriliemi, punajuuret, kuoritut ja kuutioidut omenat, mausteet ja smetana. Anna hautua kypsäksi n. tunnin ajan välillä sekoitellen.
- Tarjoa lämpimänä liharuokien lisäkkeenä. Sopii myös bratvurstin ja muiden makkaroiden seuraksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
67 kcal
Proteiini
1,2 g
Hiilihydraatti
6,4 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa