
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg punakaalia
- 1 purjo (pieni)
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 hapahkoa omenaa
- 1 tl kuivattua timjamia
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1½ dl vettä
- 1½ dl mustaherukkamehua
- ½ dl siirappia tai hunajaa
-
25 g
Valio voita kuutioitunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Poista kaalista kova kantaosa. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele ja suikaloi purjo. Kuullota purjo rasvassa isolla pannulla ja kaada vuokaan (vetoisuus noin 3 litraa). Ruskista myös kaali parissa erässä ja kaada vuokaan.
- Kuori ja kuutioi omenat. Lisää vuokaan. Sekoita timjami, suola ja pippuri joukkoon.
- Kaada vuokaan vesi ja mehu. Valuta siirappi pinnalle ja viimeistele voinokareilla. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 2 tuntia. Sekoita vuokaa paistamisen puolivälissä. Tarjoile lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
53 kcal
Proteiini
1,2 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
1,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa