Marinoitu punakaali-pähkinäsalaatti

Marinoitu punakaali-pähkinäsalaatti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Marinoitu punakaali-pähkinäsalaatti

Marinoitu punakaali-pähkinäsalaatti

Hapokas punakaali-pähkinäsalaatti on mainio lisäke täyteläisille ja rasvaisille liharuoille. Kokeile salaattia esim. karamellisoidun possun lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
maustuminen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
pala (400 g)
punakaalia
pala (200 g)
retikkaa
n. 100 g
saksanpähkinää
1 ruukku
tuoretta korianteria

Kastike

2 dl
½ dl
omenaviinietikkaa tai limemehua
3
kokonaista neilikkaa
1
tähtianis
pala (n. 3 cm)
tuoretta inkivääriä
½ dl
rypsiöljyä

Ohje

  1. Valmista ensin kastike: Laita keskikokoiseen kattilaan kaikki muut ainekset, paitsi öljy. Keitä, kunnes nesteestä on jäljellä puolet. Poista mausteet.
  2. Suikaloi kaali ja kuorittu retikka. Yhdistä kaalisuikaleet kastikkeeseen. Kuumenna ja sekoita hetki, että kaali aavistuksen pehmenee. Ota kattila liedeltä. Lisää retikkasuikaleet ja öljy. Sekoita. Anna maustua jääkaapissa väh. 1 t.
  3. Hienonna korianteri. Lisää salaatin joukkoon. Paahda pähkinät kevyesti pannulla. Lisää ne lopuksi pinnalle.
  4. Tarjoa esim. liharuokien lisäkkeenä.
Lisukkeeksi
Karamellisoitu possu
17 h 30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›