
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
1
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g punakaalia
- 200 g retikkaa
- 100 g saksanpähkinää
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Kastike
-
2 dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- ½ dl omenaviinietikkaa tai limemehua
- 3 kokonaista neilikkaa
- 1 tähtianis
- n. 3 cm (2 rkl) tuoretta inkivääriä
- ½ dl rypsiöljyä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kastike: Laita keskikokoiseen kattilaan kaikki muut ainekset, paitsi öljy. Keitä, kunnes nesteestä on jäljellä puolet. Poista mausteet.
- Suikaloi kaali ja kuorittu retikka. Yhdistä kaalisuikaleet kastikkeeseen. Kuumenna ja sekoita hetki, että kaali aavistuksen pehmenee. Ota kattila liedeltä. Lisää retikkasuikaleet ja öljy. Sekoita. Anna maustua jääkaapissa väh. 1 t.
- Hienonna korianteri. Lisää salaatin joukkoon. Paahda pähkinät kevyesti pannulla. Lisää ne lopuksi pinnalle.
- Tarjoa esim. liharuokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
128 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa