Pinaattirisotto

Pinaattirisotto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pinaattirisotto

Pinaattirisotto

Pinaattirisotto on helppo valmistaa, se on herkullinen ruoka arkeen tai juhlaan.

Valmistusaika

Työaika
18 min
Yhteensä
18 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 rkl
2
salottisipulia
3 dl
risottoriisiä
1
kanaliemikuutio
8 dl
vettä
100 g
lehtipinaattia
1 pussi (130 g)

Ohje

  1. Kuumenna vesi ja liemikuutio kiehuvaksi
  2. Kuullota hienonnettu sipuli ja riisi voissa. Lisää kanalientä 2 - 3 osassa kunnes aiemmin lisätty vesi on imeytynyt. Sekoittele kypsennyksen aikana (tarkista aika pakkauksesta)
  3. Huuhtele pinaatti. Mikäli lehdet ovat isoja, hienonna niitä hiukan veitsellä. Lisää pinaatti risoton joukkoon. Sekoita kunnes pinaatti pehmenee.
  4. Sekoita puolet juustoraasteesta risottoon ja jätä puolet tarjoiluun. Risotto saa olla mehevää, joten lisää tarvittaessa nestettä.
  5. Viimeistele annokset juustoraasteella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.