Pinaattirisotto

Pinaattirisotto

Pinaattirisotto on helppo valmistaa, se on herkullinen ruoka arkeen tai juhlaan.

18 min
helppo
120 kcal / 100g
8
6

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 rkl
2
salottisipulia
3 dl
risottoriisiä
1
kanaliemikuutio
8 dl
vettä
100 g
lehtipinaattia
1 pussi (130 g)

Ohje

  1. Kuumenna vesi ja liemikuutio kiehuvaksi
  2. Kuullota hienonnettu sipuli ja riisi voissa. Lisää kanalientä 2 - 3 osassa kunnes aiemmin lisätty vesi on imeytynyt. Sekoittele kypsennyksen aikana (tarkista aika pakkauksesta)
  3. Huuhtele pinaatti. Mikäli lehdet ovat isoja, hienonna niitä hiukan veitsellä. Lisää pinaatti risoton joukkoon. Sekoita kunnes pinaatti pehmenee.
  4. Sekoita puolet juustoraasteesta risottoon ja jätä puolet tarjoiluun. Risotto saa olla mehevää, joten lisää tarvittaessa nestettä.
  5. Viimeistele annokset juustoraasteella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
4 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
99 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)