
Valmistusaika
Aktiivinen
18 min
Yhteensä
18 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rkl (15 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 salottisipulia
- 3 dl risottoriisiä
- 1 kanaliemikuutio
- 8 dl vettä
- 100 g lehtipinaattia
-
1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna vesi ja liemikuutio kiehuvaksi
- Kuullota hienonnettu sipuli ja riisi voissa. Lisää kanalientä 2 - 3 osassa kunnes aiemmin lisätty vesi on imeytynyt. Sekoittele kypsennyksen aikana (tarkista aika pakkauksesta)
- Huuhtele pinaatti. Mikäli lehdet ovat isoja, hienonna niitä hiukan veitsellä. Lisää pinaatti risoton joukkoon. Sekoita kunnes pinaatti pehmenee.
- Sekoita puolet juustoraasteesta risottoon ja jätä puolet tarjoiluun. Risotto saa olla mehevää, joten lisää tarvittaessa nestettä.
- Viimeistele annokset juustoraasteella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
120 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
15,2 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa