Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Koskenlaskijan pinaatti-lohitaskut

Pinaatti-juustotäytteiset lohitaskut sopivat viikonloppuun, mutta valmistuvat helposti myös paremmaksi arkiruoaksi.

Koskenlaskijan pinaatti-lohitaskut
Koskenlaskijan pinaatti-lohitaskut

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 600 g lohifileetä
  • 0 kg suolaa

Täyte

  • 150 g pakastepinaattia
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 15 g
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön smetanaa
    Valio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
    Valio smetana 120 g laktoositon
  • ½ pkt (à 250 g)
    Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa
    Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
    Valio Koskenlaskija® e250 g perinteinen sulatejuusto laktoositon
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • ½ dl hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Leikkaa kalafileen paksuimmasta kohdasta neljä annospalaa. Tee jokaisen palan päälle keskelle viilto nahkaan saakka. Jätä päät yhteen, joten palasta muodostuu tasku. Nosta voideltuun uunivuokaan
  2. Valmista täyte. Sulata ja valuta pinaatti kuivaksi. Hauduta pinaattia ja sipulia voissa pannulla. Lisää smetana, sulatejuusto kuutioina ja mustapippuri. Keitä, kunnes neste on imeytynyt. Siirrä pois levyltä. Lisää joukkoon tilli.
  3. Täytä lohitaskut täytteellä. Kypsennä 200 asteessa 30 min. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 194 kcal
Proteiini 12,9 g
Hiilihydraatti 0,5 g
Rasva 15,7 g
Tyydyttynyt rasva 6,3 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search