Koskenlaskijan pinaatti-lohitaskut

Koskenlaskijan pinaatti-lohitaskut

Pinaatti-juustotäytteiset lohitaskut sopivat viikonloppuun, mutta valmistuvat helposti myös paremmaksi arkiruoaksi.

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
lohifileetä
suolaa

Täyte

150 g
pakastepinaattia
1
sipuli hienonnettuna
1 rkl
1 prk (120 g)
½ pkt ( à 250 g)
mustapippuria myllystä
½ dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Leikkaa kalafileen paksuimmasta kohdasta neljä annospalaa. Tee jokaisen palan päälle keskelle viilto nahkaan saakka. Jätä päät yhteen, joten palasta muodostuu tasku. Nosta voideltuun uunivuokaan
  2. Valmista täyte. Sulata ja valuta pinaatti kuivaksi. Hauduta pinaattia ja sipulia voissa pannulla. Lisää smetana, sulatejuusto kuutioina ja mustapippuri. Keitä, kunnes neste on imeytynyt. Siirrä pois levyltä. Lisää joukkoon tilli.
  3. Täytä lohitaskut täytteellä. Kypsennä 200 asteessa 30 min. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g
Kalsium
108 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)