Pinaattimuhennos

Pinaattimuhennos
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Pinaattimuhennos

Pinaattimuhennos

Kermainen pinaattimuhennos sopii lettujen täytteeksi tai tarjottavaksi uusien perunoiden, tillin ja voin kanssa tai paistetun kalan. Pinaatin voit korvata myös tuoreella nokkosella.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l (250 g)
babypinaattia
1 (100 g)
sipuli
2 rkl
1 prk (2 dl)
¾ tl
suolaa
ripaus
musta- tai valkopippuria

Ohje

  1. Huuhtele ja kuivaa pinaatit tarvittaessa hyvin. Hienonna ne karkeasti.
  2. Kuullota hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa korkeareunaisessa paistinpannussa, kasarissa tai kattilassa. Lisää pinaatti, anna höyrystyä kypsäksi välillä sekoittaen.
  3. Lisää ruokakerma. Keitä hiljalleen n. 5 min välillä sekoittaen. Mausta.
  4. Tarjoa lettujen tai munakkaan täytteenä tai keitettyjen perunoiden kanssa
  5. Pinaattimuhennos kananmunilla

  6. Tee valmiiseen muhennokseen lastalla syvennykset. Riko niihin kananmunat. Peitä kannella ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 5 - 7 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›