Pinaattilasagne

Pinaattilasagne

Maukas pinaattilasagne on suussa sulavan mehevää ja tätä herkkua voit tarjota myös kasvissyöjille.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
2 pussia (à 200 g)
pakastepinaattia
1 tlk (n. 400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 prk (2,5 dl)
¾ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua mustapippuria
n. 8
lasagnelevyä
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Hauduta kattilassa kuumennetussa Oivariini rasvassa sipuli ja pinaatti. Lisää tomaattimurska ja maustettu ruokakerma. Kiehauta seos. Maust
  2. Levitä voideltuun vuokaan 1/4 kastikkeesta. Lado päälle lasagnelevyt ja kastiketta sekä juustoraastetta (jätä puolet raasteesta päälle). Jatka kunnes on kolme kerrosta lasagnelevyjä ja päällimmäisenä kastiketta.
  3. Paista 200 asteessa 30 min. Lisää päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
123 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)