Pinaattilasagne

Pinaattilasagne
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pinaattilasagne

Pinaattilasagne

Maukas pinaattilasagne on suussa sulavan mehevää ja tätä herkkua voit tarjota myös kasvissyöjille.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
30 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
2 pussia (à 200 g)
pakastepinaattia
1 tlk (n. 400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 prk (2,5 dl)
¾ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua mustapippuria
n. 8
lasagnelevyä
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Hauduta kattilassa kuumennetussa Oivariini rasvassa sipuli ja pinaatti. Lisää tomaattimurska ja maustettu ruokakerma. Kiehauta seos. Maust
  2. Levitä voideltuun vuokaan 1/4 kastikkeesta. Lado päälle lasagnelevyt ja kastiketta sekä juustoraastetta (jätä puolet raasteesta päälle). Jatka kunnes on kolme kerrosta lasagnelevyjä ja päällimmäisenä kastiketta.
  3. Paista 200 asteessa 30 min. Lisää päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›