
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.2
tähteä viidestä
10 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
- 2 pussia (à 200 g) pakastepinaattia
- 1 tlk (n. 400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- ¾ tl suolaa
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
- 8 lasagnelevyä
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Jaa resepti
Ohje
- Hauduta kattilassa kuumennetussa Oivariini rasvassa sipuli ja pinaatti. Lisää tomaattimurska ja maustettu ruokakerma. Kiehauta seos. Maust
- Levitä voideltuun vuokaan 1/4 kastikkeesta. Lado päälle lasagnelevyt ja kastiketta sekä juustoraastetta (jätä puolet raasteesta päälle). Jatka kunnes on kolme kerrosta lasagnelevyjä ja päällimmäisenä kastiketta.
- Paista 200 asteessa 30 min. Lisää päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa 10 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
104 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
9,1 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa