Pinaattilasagne

Pinaattilasagne

50 min
helppo
104 kcal / 100g
13
10

Maukas pinaattilasagne on suussa sulavan mehevää ja tätä herkkua voit tarjota myös kasvissyöjille.

Ainekset

4 annosta
1 rkl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
2 pussia (à 200 g)
pakastepinaattia
1 tlk (n. 400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 prk (2,5 dl)
¾ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua mustapippuria
n. 8
lasagnelevyä
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Hauduta kattilassa kuumennetussa Oivariini rasvassa sipuli ja pinaatti. Lisää tomaattimurska ja maustettu ruokakerma. Kiehauta seos. Maust
  2. Levitä voideltuun vuokaan 1/4 kastikkeesta. Lado päälle lasagnelevyt ja kastiketta sekä juustoraastetta (jätä puolet raasteesta päälle). Jatka kunnes on kolme kerrosta lasagnelevyjä ja päällimmäisenä kastiketta.
  3. Paista 200 asteessa 30 min. Lisää päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
123 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (9)

Nimetön11.9.2018 kello 12:57
Todella namia! Itse lisäsin vielä broilerin rintafileitä niin sain vähän lisää täytettä ja sopi loistavasti 🙌🏼
Nimetön2.5.2018 kello 20:28
Niin herkullista on, että on monta kertaa tehty tällä ohjeella. Paitsi, että olen käyttänyt tuoretta sipulia pakastesipulin sijaan.
Nimetön5.2.2018 kello 15:16
Hyvää oli ja tosi helppo tehdä :-)