Linssikeitto pekonilla

Linssikeitto pekonilla

Pekoni antaa lisämakua ja täyteläisyyttä linssikeittoon. Lusikoi pinnalle tuorejuusto-rahkaseosta ja kokonaisuus on valmis.

1 h
keskitaso
58 kcal / 100g
1

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (120 g)
fileepekonia
1 - 2 tl
1 iso
sipuli
3 dl
punaisia linssejä
2 (200 g)
perunaa
2 (200 g)
porkkanaa
1 ½ l
vettä
2
kasvisliemikuutiota
ripaus
cayennepippuria
2 rkl
tomaattipyreetä
½ tl
meiramia
½ dl
persiljaa tai ruohosipulia

Pinnalle

½ prk (à 250 g)
½ prk (à 200 g)
n. 1/2 dl

Ohje

  1. Hienonna pekoni. Ruskista se kattilassa, lisää tarpeen mukaan voita. Hienonna sipuli ja lisää kattilaan. Kuullota.
  2. Huuhdo linssit siivilässä juoksevalla vedellä. Leikkaa perunat ja porkkanat pieniksi kuutioiksi. Lisää ne sekä vesi, liemikuutiot ja linssit kattilaan. Mausta. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen noin 30 min.
  3. Sekoita rahka, juusto ja maito. Lisää nokare rahka-juustoseosta keiton päälle lautasella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
58 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›