Linssikeitto pekonilla

Linssikeitto pekonilla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Linssikeitto pekonilla

Linssikeitto pekonilla

Pekoni antaa lisämakua ja täyteläisyyttä linssikeittoon. Lusikoi pinnalle tuorejuusto-rahkaseosta ja kokonaisuus on valmis.

Valmistusaika

Työaika
1 h
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (120 g)
fileepekonia
1 - 2 tl
1 iso
sipuli
3 dl
punaisia linssejä
2 (200 g)
perunaa
2 (200 g)
porkkanaa
1 ½ l
vettä
2
kasvisliemikuutiota
ripaus
cayennepippuria
2 rkl
tomaattipyreetä
½ tl
meiramia
½ dl
persiljaa tai ruohosipulia

Pinnalle

1 dl
½ prk (à 200 g)
n. 1/2 dl

Ohje

  1. Hienonna pekoni. Ruskista se kattilassa, lisää tarpeen mukaan voita. Hienonna sipuli ja lisää kattilaan. Kuullota.
  2. Huuhdo linssit siivilässä juoksevalla vedellä. Leikkaa perunat ja porkkanat pieniksi kuutioiksi. Lisää ne sekä vesi, liemikuutiot ja linssit kattilaan. Mausta. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen noin 30 min.
  3. Sekoita rahka, juusto ja maito. Lisää nokare rahka-juustoseosta keiton päälle lautasella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
58 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›