
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g jauhettua maksaa, esim. naudan tai broilerin
- 1 tlk (125/81 g) anjovisfileitä
- 2 kananmunaa
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1 rkl siirappia
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- 1 tl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
- ½ tl suolaa
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
Koristeluun
- 1 pkt (120 g) fileepekonia paahdettuina kuutioina
- ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 30 g karpaloita
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kaikki ainekset monitoimikoneen kulhoon, laita anjovikset valutettuina ja yrtit hienonnettuina. Jauha tasaiseksi seokseksi.
- Voitele patee- tai muu vastaava 1 l:n vetoinen uunivuoka voilla. Kaada seos vuokaan.
- Paista uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 50 min, eli kunnes patee on kiinteää. Jäähdytä patee vuoassaan.
- Leikkaa fileepekoni pieniksi kuutioiksi. Paahda kuivalla pannulla keskilämmöllä rapeiksi.
- Kumoa patee tai tarjoa se vuoasta. Koristele paahdetuilla pekonikuutioilla, hienonnetulla persiljalla ja karpaloilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
159 kcal
Proteiini
13,4 g
Hiilihydraatti
5,8 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa