Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Sillikaviaari

Sillikaviaari maistuu herkulliselta uusien perunoiden kanssa tai leivän päällä. Kokeile myös cocktailpaloina esim. palttoonappien päälle sipaistuina.

Sillikaviaari
Sillikaviaari

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 180 g sillifileetä
  • 2 keitettyä (8 min) kananmunaa
  • 1 sipuli
  • 1 prk (180 g)
    Valio Arki® crème fraîchea
    Valio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
    Valio Hyvä suomalainen Arki® crème fraîche 12 % 180 g laktoositon
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 1 dl tilliä ja/tai ruohosipulia

Ohje

  1. Huuhdo sillifileet kylmällä vedellä. Hienonna ne, munat ja sipuli. Yhdistä kaikki aineet, yrtit hienonnettuna.
  2. Tarjoa tumman leivän, palttonappien tai uusien perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 152 kcal
Proteiini 7,9 g
Hiilihydraatti 8,1 g
Rasva 9,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,7 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 2,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search