Sillikaviaari

Sillikaviaari
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Sillikaviaari

Sillikaviaari

Sillikaviaari maistuu herkulliselta uusien perunoiden kanssa tai leivän päällä. Kokeile myös cocktailpaloina esim. palttoonappien päälle sipaistuina.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
n. 180 g (n. 180 g)
sillifileetä
2
keitettyä (8 min) kananmunaa
1
sipuli
1 prk (150 g)
mustapippuria myllystä
1 dl
tilliä ja/tai ruohosipulia

Ohje

  1. Huuhdo sillifileet kylmällä vedellä. Hienonna ne, munat ja sipuli. Yhdistä kaikki aineet, yrtit hienonnettuna.
  2. Tarjoa tumman leivän, palttonappien tai uusien perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›