Siirry sisältöön
Kuorrutettu matjessilli

Kuorrutettu matjessilli

Tämä lämmin silliruoka toimii pikalounaana keitettyjen perunoiden kanssa tai yhtä hyvin pienenä suolaisena yöruokana paahdetun ruisleivän kanssa.

Kuorrutettu matjessilli

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 50 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 4 matjessillifileetä
  • 3 rkl korppujauhoja

Ohje

  1. Sulata voi ja hienonna keitetyt munat.
  2. Laita sillit pieneen voideltuun uunivuokaan. Sirottele munasilppu sillin päälle.
  3. Kaada voisula vuokaan ja ripottele pinnalle korppujauhot. Paista uunissa 250 asteessa n. 10 min.
  4. Tarjoile esim. paahdetun ruisleivän tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 248 kcal
Proteiini 11,1 g
Hiilihydraatti 15 g
Rasva 16,1 g
Tyydyttynyt rasva 6,2 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 5,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search