Kuorrutettu matjessilli

Kuorrutettu matjessilli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kuorrutettu matjessilli

Kuorrutettu matjessilli

Tämä lämmin silliruoka toimii pikalounaana keitettyjen perunoiden kanssa tai yhtä hyvin pienenä suolaisena yöruokana paahdetun ruisleivän kanssa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
10 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
50 g
2
kovaksi keitettyä kananmunaa
4
matjessillifileetä
3 rkl
korppujauhoja

Ohje

  1. Sulata voi ja hienonna keitetyt munat.
  2. Laita sillit pieneen voideltuun uunivuokaan. Sirottele munasilppu sillin päälle.
  3. Kaada voisula vuokaan ja ripottele pinnalle korppujauhot. Paista uunissa 250 asteessa n. 10 min.
  4. Tarjoile esim. paahdetun ruisleivän tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
4,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›