Kuorrutettu matjessilli

Kuorrutettu matjessilli

20 min
helppo
258 kcal / 100g
0
0

Tämä lämmin silliruoka toimii pikalounaana keitettyjen perunoiden kanssa tai yhtä hyvin pienenä suolaisena yöruokana paahdetun ruisleivän kanssa.

Ainekset

6 annosta
50 g
2
kovaksi keitettyä kananmunaa
4
matjessillifileetä
3 rkl
korppujauhoja

Ohje

  1. Sulata voi ja hienonna keitetyt munat.
  2. Laita sillit pieneen voideltuun uunivuokaan. Sirottele munasilppu sillin päälle.
  3. Kaada voisula vuokaan ja ripottele pinnalle korppujauhot. Paista uunissa 250 asteessa n. 10 min.
  4. Tarjoile esim. paahdetun ruisleivän tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
17 g
Suola
4,9 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
10 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)