Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
23 h
Yhteensä
23 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kokonaista rasvasilliä
- 1 porkkana
- 1 punasipuli
- 20 valkopippuria
- 20 maustepippuria
- 2 laakerinlehteä
Liemi
-
2 dl
Valio vaaleaa glögiäValio vaalea glögi on tuoksuva ja lämmittävä joulunajan juoma. Kullankeltainen vaalea glögi tuo mukavaa vaihtelua…
- ½ dl väkiviinaetikkaa
- ¾ dl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Poista rasvasillistä sisälmykset ja pane sillit likoamaan yöksi runsaaseen kylmään veteen.
- Kiehauta liemen ainekset ja jäähdytä. Kuivaa sillit ja leikkaa paloiksi. Poista selkäruoto halutessasi.
- Viipaloi porkkana ja sipuli. Lado lasitölkkiin kerroksittain mausteita, sillipaloja ja porkkana- sekä sipuliviipaleita. Kaada päälle liemi
- Anna tekeytyä kylmässä 2 - 3 vuorokautta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
12,6 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.