
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
23 h
Yhteensä
23 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kokonaista rasvasilliä
- 1 porkkana
- 1 punasipuli
- 20 valkopippuria
- 20 maustepippuria
- 2 laakerinlehteä
Liemi
-
2 dl
Valio vaaleaa glögiäValio vaalea glögi on tuoksuva ja lämmittävä joulunajan juoma. Kullankeltainen vaalea glögi tuo mukavaa vaihtelua…
- ½ dl väkiviinaetikkaa
- ¾ dl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Poista rasvasillistä sisälmykset ja pane sillit likoamaan yöksi runsaaseen kylmään veteen.
- Kiehauta liemen ainekset ja jäähdytä. Kuivaa sillit ja leikkaa paloiksi. Poista selkäruoto halutessasi.
- Viipaloi porkkana ja sipuli. Lado lasitölkkiin kerroksittain mausteita, sillipaloja ja porkkana- sekä sipuliviipaleita. Kaada päälle liemi
- Anna tekeytyä kylmässä 2 - 3 vuorokautta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
12,6 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa