Edullista, mutta maukasta ja ravitsevaa! Silli nautitaan suomalaisissa kodeissa yleisimmin kylmänä maustekastikkeessa. mutta silli toimii mainiosti myös paistettuna. Pannusilli tomaattikastikkeessa Välimeren tyyliin maistuu sekä lämpimänä, että kylmänä.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Pannusilli | |
---|---|
1 (200 g) | kokonainen silli |
2 tl | vehnäjauhoja |
25 g | |
1 | punasipuli |
1 prk | yrttimaustettua tomaattimurskaa + vettä |
mustapippuria myllystä | |
50 g | vihreitä oliiveja |
1 rkl | punaviinietikkaa |
Paahdetut yrttiperunat | |
750 g | perunaa |
25 g | |
1 rkl | kuivattua yrttiseosta provencale |
1 ½ tl | suolaa |
2 - 3 | valkosipulin kynttä |
Yrttikastike | |
1 prk (200 g) | |
2 tl | kuivattua yrttiseosta provencale |
ripaus | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.