Pannusilli ja paahdetut yrttiperunat

Pannusilli ja paahdetut yrttiperunat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Pannusilli ja paahdetut yrttiperunat

Pannusilli ja paahdetut yrttiperunat

Edullista, mutta maukasta ja ravitsevaa! Silli nautitaan suomalaisissa kodeissa yleisimmin kylmänä maustekastikkeessa. mutta silli toimii mainiosti myös paistettuna. Pannusilli tomaattikastikkeessa Välimeren tyyliin maistuu sekä lämpimänä, että kylmänä.

Valmistusaika

Työaika
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Pannusilli

1 (200 g)
kokonainen silli
2 tl
vehnäjauhoja
25 g
1
punasipuli
1 prk
yrttimaustettua tomaattimurskaa + vettä
mustapippuria myllystä
50 g
vihreitä oliiveja
1 rkl
punaviinietikkaa

Paahdetut yrttiperunat

750 g
perunaa
25 g
1 rkl
kuivattua yrttiseosta provencale
1 ½ tl
suolaa
2 - 3
valkosipulin kynttä

Yrttikastike

1 prk (200 g)
2 tl
kuivattua yrttiseosta provencale
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Pese perunat hyvin, paloittele tarvittaessa pienemmiksi. Hiero pintaan mausteet ja sulatettu voi. Paista uunissa 200 asteessa n. 1h, kunnes kypsiä ja rapsakoita.
  2. Leikkaa sillistä kaksi filettä. Jauhota sillit, paista voissa rapeiksi. Lisää viipaloitu sipuli ja tomaattimurska pannulle. Huuhtele tomaattimurskapurkki vedellä ja lisää sekin pannulle. Anna hautua keskilämmöllä 15 min. Lisää oliivit.
  3. Sekoita yrttikastike.
  4. Tarjoa silli perunoiden ja yrttikastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
2,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.