Rosolli

Rosolli

1 h 45 min
keskitaso
34 kcal / 100g
3
10

Rosolli tuo joulupöytään punaisen väriloiston. Rosolliin voi lisätä myös silliä. Rosolli kaipaa seurakseen vaahdotetun kermakastikkeen. Katso ohje palvelustamme nimellä: Rosollin kastike.

Ainekset

6 annosta
4 (300 g)
porkkanaa
3 - 4 (300 g)
perunaa
1
omena
4 (200 g)
etikkapunajuurta
3
herkkukurkkua
1
sipuli

Ohje

  1. Keitä porkkanat ja perunat erikseen kypsiksi ja jäähdytä.
  2. Kuori keitetyt juurekset ja omena. Kuutioi pieniksi kuutioiksi.
  3. Kuutioi myös punajuuret, herkkukurkut ja sipuli.
  4. Sekoita ainekset varovasti keskenään tai tarjoa ne raidoiksi tarjoiluastiaan aseteltuna.
  5. Valmista rosollille kastike (ks. ohje) -> https://www.valio.fi/reseptit/rosollin-kastike/.
Lisukkeeksi
Rosollin kastike
5 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
34 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
0 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)