Vegaaniset mustikkamuffinit

Vegaaniset mustikkamuffinit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Vegaaniset mustikkamuffinit

Vegaaniset mustikkamuffinit

Helppoa, nopeaa ja ihanan herkullista. Nämä mustikkamuffinit ovat täydellistä leivottavaa, kun herkkuhimo yllättää kesken kesäloman tai mökkipihaan kaartaa yllätysvieraita. Mustikkasesongin ulkopuolella muffineihin voi piilottaa pakastemarjoja.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset12 muffinia

12 muffinia
1 prk (200 g)
1 ½ dl
rypsiöljyä
½ dl
omenasosetta
2 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 rkl
omenaviinietikkaa
4 ½ dl
vehnäjauhoja
1 ½ tl
ruokasoodaa
¼ tl
suolaa
3 dl
mustikoita
1 rkl
vehnäjauhoja

Lisäksi

12
muffinivuokaa

Ohje

  1. Sekoita kulhossa Dream Fraiche, rypsiöljy, omenasose, sokeri, vaniljasokeri ja omenaviinietikka.
  2. Lisää joukkoon keskenään sekoitettu vehnäjauho, ruokasooda ja suola. Sekoita.
  3. Ripottele mustikoiden päälle 1 rkl vehnäjauhoja. Kääntele sekaisin. Lisää mustikat taikinaan ja kääntele varovasti sekaisin.
  4. Lusikoi taikina paperivuoilla vuoratulle muffinipellille.
  5. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa 20 min tai kunnes muffinit ovat kypsyneet.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
337 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.