Vegaaniset banaani-suklaamuffinssit

Vegaaniset banaani-suklaamuffinssit
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Vegaaniset banaani-suklaamuffinssit

Vegaaniset banaani-suklaamuffinssit

Suklaamuffinssit mehevöityvät makealla banaanilla ja kuorrutteessa maistuu pähkinä. Näillä hurmaat juhlavieraat.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
15 min
jäähdytys
15 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
88 arvostelua

Ainekset12 kpl

12 kpl

Taikina

3 dl
vehnäjauhoja
2 dl
sokeria
1 dl
kaakaojauhetta
1 ½ tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
ripaus
suolaa
2 dl
1 dl
rypsiöljyä
1
kypsä banaani soseutettuna

Kuorrutus

1 prk (à 2,5 dl)
½ dl
suklaa-pähkinälevitettä esim. Herkkuisa
1 tl
vaniljasokeria
strösseleitä

Ohje

  1. Muffinssit

  2. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää kaurajuoma, öljy sekä soseutettu banaani. Sekoita tasaiseksi.
  3. Jaa taikina muffinssipellin voideltuihin syvennyksiin tai paperisiin muffinssivuokiin.
  4. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 15 min.
  5. Kuorrutus

  6. Vaahdota Easy Whipping sekä suklaa-pähkinälevite keskenään kuohkeaksi vaahdoksi. Mausta vaniljasokerilla. Pursota jäähtyneiden muffinsien päälle. Koristele stösseleillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
310 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.