Banaani-lattemuffinssit

Banaani-lattemuffinssit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Banaani-lattemuffinssit

Banaani-lattemuffinssit

Hieman tummentuneet banaanit ovat täydellinen raaka-aine meheville muffinsseille. Maitokahvilla maustettu kinuskisydän varmistaa täydellisen päiväkahvihetken.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset12 muffinssia

12 muffinssia
1 ½ dl
sokeria
1 dl
2
kananmunaa
1 ½ dl
½ tl
kardemummaa
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 iso
kypsää banaania

Lattekinuski

100 g
3 dl
tomusokeria
1 dl

Koristeluun

nonparelleja
minivaahtokarkkeja

Ohje

  1. Sekoita kaikki muffinssien ainekset, banaani kuutioituna tai soseutettuna.
  2. Lusikoi taikina muffinipeltiin tai muffinivuokiin.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min. Anna jäähtyä.
  4. Valmista lattekinuski: Sulata voi. Sekoita joukkoon tomusokeri ja maitokahvijuoma. Keitä n. 8 min samalla sekoittaen, kunnes seos paksuuntuu. Anna jäähtyä hetki.
  5. Tee muffinsseihin kolo esim. veitsellä. Pursota kinuskia jäähtyneiden muffinssien sisälle ja valuta loppu kuorrutus muffinssien pinnalle.
  6. Koristele nonparelleilla ja minivaahtokarkeilla. Lisää ne, kun kuorrutus on vielä pehmeää.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
308 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›